Korjuu

Puunkorjuun suorittaa verkostoomme kuuluva Putaan MottiMestarit Oy. Hakkuukoneidemme kuljettajat ovat kokeneita ammattilaisia. Yhdessä nykyaikaisen kaluston ja koulutettujen kuljettajien kanssa voimme luvata hyvän korjuujäljen, tarkan katkonnan ja ekologisesti kestävän metsän kehityksen. Korjuukalustomme soveltuu niin kasvatus- kuin uudistushakkuisiin.

kuljetus lähelle ja kauas

Metsäkuljetus vähäisillä vaurioilla, ammattilaisten ottein.

Puukuljetus hoituu vähäisillä vaurioilla, kun ajokoneen kuljettajat osaavat asiansa. Kuljetamme puut lähivarastoihin ja lähivarastoista tehtaalle. Vähäiset painaumat, minimaaliset kuljetusvauriot ja tehokas, aikataulujen mukainen puukuljetus varmistetaan nykyaikaisella koneistolla ja osaavalla työvoimalla. Lähikuljetuskalustomme soveltuu sekä kasvatus- että päätehakkuisiin.

Puun korjuu ammattilaisen ottein - ekologisen kehityksen hyväksi

Hakkuukoneidemme kuljettajat ovat kokeneita ammattilaisia. Yhdessä nykyaikaisen kaluston ja koulutettujen kuljettajien kanssa voimme luvat hyvän korjuujäljen, oikean puun saannon ja ekologisesti kestävän metsän kehityksen.

Tarkka apteeraus ja laadukkaat mittalaitteet varmistavat tarkan kuutioinnin ja monipuolisen raportoinnin. Puun korjuu kalustomme soveltuu niin kasvatus- kuin uudistushakkuisiin.